novatech-logo

(02) 978 77 23 | GSM: (0885) 836 555

slogan

ЗА НАС

 

"НОВАТЕХ" ЕООД оперира на телекомуникационния пазар от 1999 година. фирматаНие сме един от първите доставчици на телекомуникационни услуги на територията на България.

Нашата компания извършва изграждане и поддръжка на комуникационни мрежи, продажба на лаптопи, компютри и компоненти, компютърна и мрежова поддръжка за корпоративни и частни клиенти, изграждане на системи за аудио и видео наблюдение, изграждане и поддръжка на уеб страници, колокация на сървъри в специално обособени помещения. Ние сме дистрибутор от първо ниво на всички вносители на компютърна и телекомуникационна техника за България.

 

колективКолективът на фирмата е съставен от млади и перспективни специалисти, които са с дългогодишен опит в областа на телекомуникационните услуги.

Задължение на всеки един от нас е да се грижим за нашите клиенти, така че те да получават качествени услуги, бързо и коректно обслужване.

 

мрежиТелекомуникационните услуги, които предлага нашата фирма, са гарантирани от дългогодишния ни опит в тази сфера. Нашите решения както при проектирането, така и при изграждането на телекомуникационни мрежи и структурно окабеляване, са базирани на най-новите технологии и на доказани продукти от водещите световни лидери.