novatech-logo

(02) 978 77 23 | GSM: (0885) 836 555

slogan

Партньори

SofiaAirport

Летище София

„Летище София” в качеството си на търговско дружество извършва редица дейности, съпътстващи основната му функция на летищен оператор.Водеща сред тях е дейността по предоставяне на услуги по наземно обслужване, за които „Летище София” ЕАД притежава всички необходими лицензи, технически средства, обучен и сертифициран персонал. Летище София е най-голямото международно летище в страната, което разполага с качествена аудитория от над пет милиона души годишно – пътници, посрещачи, изпращачи, персонал.Летище София осигурява модерни рекламни съоръжения, стратегически разположени на най-атрактивните места в терминалите и извън тях, което прави рекламните кампании при нас високо ефективни.

BNB

БНБ Печатница

“Печатница на БНБ” АД е дружество с основна дейност отпечатване на ценни книжа, банкноти, документи за самоличност и други видове полиграфически продукти, които изискват вграждането на различни защитни елементи, предпазващи от фалшификация и подправяне. Печатница на БНБ е една от най-модерните eвропейски печатници в своя клас. Тя е оборудвана с едни от най-съвременните машини в областта на производството на ценни книжа. Основните клиенти на дружеството са държавни институции, банки и големи корпоративни клиенти в страната и чужбина.

Speednet

Спийднет БГ

СПИЙДНЕТ.БГ е фирма специализирана в поддръжката на компютри и офис техника. Освен с поддръжка фирмата се занимава и със системна интеграция на хардуер и софтуер ,изграждане на сървъри , изграждане на мрежи, асемблиране на компютърни системи, изграждане и поддръжка на уеб страници, възстановяване на изтрита информация, VoIP телефония. Нашата фирма разполага с високо квалифицирани специалисти, специализирани в различни сфери на хардуера и софтуера, така че да можем да предложим квалифицирана помощ както при изграждането на компютърни и сървърни системи, така и при поддръжка на различните видове операционни системи като Windows, Linux, *BSD, MacOS .

Novcomputer.bg

Нов Компютър

Нов Kомпютър може да задоволи всички Ваши софтуерни и хардуерни потребности:

  • Можете да закупите своя нов компютър на най-атрактивна цена
  • Можете да се сдобиете с интернет страница, домейн и хостинг план
  • Можете да се консултирате БЕЗПЛАТНО за всички продукти и услуги, които предлагаме
  • Можете да разчитате на поддръжка, гаранционен и следгаранционен сервиз
GaleriaPlovdiv

Мол Галерия Пловдив

"Галерия Пловдив" се намира в град Пловдив, ул. "Георги Странски" №3 (до МЕТРО) и разполага с над 1350 паркоместа, над 100 магазина, места за хранене, кафе, развлечения и др. Мол "Галерия Пловдив" е неповторим със своите уникални места за забавление. В него е разположена единствената в България целогодишна ледена пързалка в мол. Тук се намира и най-високата изкуствена стена за катерене в страната. Комплексът разполага още и със зала за тенис на маса, боулинг зала, билярд и снуукър, симулатори и др.

ТЕМИРА 0203 ЕООД

Фирма "Темира 0203" ЕООД работи повече от 10 години за да удовлетвори нуждите на своите клиенти, като основната дейност е изкупуване и проджба на европалети на добри пазарни цени! Налични на склад всички видове европалети! Разполагайки със собствен транспорт, позволява извозването и доставката да е в рамките на 24часа, като за София-град е безплатен! Фирма "Темира 0203" ЕООД притежава сертификат за рециклиране на отпадъчен дървен материал.